Home » espresso machines

BFC Lira TCI espresso machine

Espressobar in espresso machines »

De BFT Lira TCI espresso machine is ontworpen om de hele dag door espresso van een hoge kwaliteit te zetten en daarom ideaal voor de gemiddelde espressobar, lunchroom of restaurant.

espresso-machine-bfc-lira-tci

De Lira series is een reeks espresso machines van een perfecte mix tussen modern en klassiek design. Het resultaat van dit design is een espresso machine met en fantastisch uiterlijk. Het BFC team heeft van de Lira een van de meest practische, substantiele en elegante semi-automatische espresso machines gemaakt die er in de espresso markt te vinden zijn. De Lira TCI espresso machine is beschikbaar met een of meerdere verchroomde groepen en met een variabele boiler grootte.

Website: www.bfcsrl.it

Ga eens langs bij een van deze espressobars om een espresso van het espresso apparaat La Pavoni Bar T 3v te proeven:

Coffee Etc. (Dordrecht)


Informatie over deze espresobar incorrect? Of wil je iets aan de informatie van deze espressobar toevoegen? Gebruik dit contact formulier.

Geef hieronder jouw mening over de espresso van deze espressobar.

Vul de onderstaande velden in om jouw mening te geven over espresso, koffie andere koffie variatie van de desbetreffende espressobar. Je kunt jezelf hier ook abonneren op de beoordelingen van deze espressobar via RSS.

Of vul onderstaande gegevens in om uw beoordeling te plaatsen:


Warning: is_executable(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/bin/curl) is not within the allowed path(s): (/home/id04264/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/) in /home/id04264/domains/espressos.nl/public_html/wp-includes/class-snoopy.php on line 208