Slaapkamer

Wat jouw slaaphouding over jouw persoonlijkheid vertelt

Er wordt vaak gezegd dat als je in iemands persoonlijkheid wilt kijken, je hem of haar moet zien slapen. We hebben allemaal een favoriete slaaphouding, maar wat we niet weten, is dat het veel over ons innerlijk en zelfs onze gezondheid kan onthullen.

Wat jouw slaaphouding over jouw persoonlijkheid vertelt
© Pixabay.com

Als je wilt weten hoe deze slaappatronen veel kunnen vertellen over iemands persoonlijkheid, lees dan verder, want in dit artikel zullen we de meest voorkomende slaapposities onthullen en wat elk van de stijlen onthult over de slaper.

De foetushouding

Ook wel bekend als de ‘opkrullen als een baby’-houding, het is een van de meest populaire slaapposities. Als je iemand bent die troost en veiligheid in uw leven zoekt, zult je merken dat je zijwaarts slaapt, met je benen opgerold als een baby.

Deze positie betekent eenvoudigweg dat de slaper moet worden beschermd tegen de wereld en zich veilig moet voelen. Als je iemand bent die in een foetushouding slaapt, bent je misschien een goedgelovig persoon die erg gevoelig is, maar een hardere buitenkant probeert uit te beelden.

De maagslaper

Als je iemand bent die op zijn / haar buik slaapt, laat ons je dan vertellen dat dit de minst voorkomende soort slaaphouding is. Verder moedigt slapen met het gezicht naar beneden nekletsel aan en kan het ook schadelijk blijken te zijn voor zwangere vrouwen.

Als je op je buik slaapt, ben je misschien een sociale vlinder en een zeer vriendelijke persoon. Je kunt echter af en toe een beetje onbezonnen overkomen. Je houdt er niet van om bekritiseerd te worden, omdat je van binnen echt onzeker bent.

Wat jouw slaaphouding over jouw persoonlijkheid vertel
© Pixabay.com

Net als een soldaat

Hoe stel je je een soldaat voor die staat? Het is heel goed mogelijk dat het in aandacht staat met zijn / haar armen naar de zijkanten. Als je slaapt als een soldaat, ben je waarschijnlijk een streng, gereserveerd en nauwgezet persoon. Dit slaaptype met militaire houding betekent ook dat je je leven heel serieus neemt en veel van jezelf vraagt.

‘Verlangend’ naar iets?

Deze slaaphouding betekent dat je slaapt met je armen gestrekt alsof je ergens naar reikt. Het is een normale slaappositie en kan betekenen dat je, hoewel je heel open bent naar anderen, er langer over doet om hen te vertrouwen. Het kan ook zijn dat je anderen een beetje wantrouwt en de tijd neemt om tot een definitieve conclusie over hen te komen.

De zijslaper

Veel mensen hebben een favoriete kant als het gaat om op hun zij slapen. Als slapen op een van je zijden je comfortabele houding is, betekent dit dat je een gemakkelijk persoon bent die iedereen met een open hart verwelkomt.

Verder, als uw favoriete slaapzijde overblijft, kunt je creatiever zijn, terwijl degenen die voor de rechterzijde eerder alcoholist en rokers zijn, althans volgens een recent onderzoek.

Je slaapt op je rug

Gefeliciteerd! Als je op je rug slaapt, is de kans groter dat je opgeladen wakker wordt en klaar bent voor de dag. Op je rug slapen kan zelfs betekenen dat je echt onrealistische en hoge verwachtingen hebt van jezelf en van anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *