Huishouden

De 3 beste stofzuigers van 2021

Het vinden van de beste stofzuiger kan uw schoonmaakroutine verbeteren en vloeren, meubels, trappen en meer grondig reinigen. De juiste stofzuiger moet de functies bevatten die je het vaakst zult gebruiken, inclusief hulpstukken die een echte impact op uw leven hebben – zoals een meubelstrijker om dierenharen uit te roeien of een gemotoriseerde vloerborstel voor hoogpolig tapijt.

De 3 beste stofzuigers
© Pixabay.com

Daarnaast wil je shoppen voor een topstofzuiger die betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk en voordelig is. We hebben veel van de meest populaire stofzuigers op de markt onderzocht en getest om je te helpen degene te kiezen waarmee je vuil en puin in elke hoek van uw huis kunt overwinnen.

Hier de beste stofzuigers voor in huis.

Dyson V11 Absoluut Extra

Hoewel deze nieuwe Dyson V11 Absolute Extra een opvallende familie-gelijkenis vertoont met zijn V10 Absolute-neef hieronder, heeft hij een aantal belangrijke updates die het overwegen waard zijn als je een groot huis hebt met uitgestrekte vloeroppervlakken om schoon te maken. Het meest opvallend zijn de extra brede reinigingskop en de extra grote stofbak. Dit betekent dat je met minder passages meer vloeren kunt bedekken en de afvalbak minder vaak hoeft te legen. Met drie vermogensniveaus – eco, medium of auto en boost – kunt je de zuigkracht omhoog of omlaag aanpassen om zwaar vuil op te pakken of delicate tapijten te beschermen die je op uw pad tegenkomt.

In de automatische modus detecteert de stofzuiger of hij zich op een kale vloer of tapijt bevindt en past hij het vermogen en de looptijd daarop aan. De zuigkracht was indrukwekkend en het hoofd manoeuvreerde gemakkelijk rond meubelpoten en in krappe ruimtes. Tussen het snoerloos zijn en de back-upbatterij voor maximaal twee uur gebruik, is de enige reden waarom je moet stoppen met schoonmaken, is omdat de klus is geklaard!

De 3 beste stofzuiger
© Pixabay.com

Miele Complete C3 PowerLine Cat & Dog

Deze Miele oogstte onze bewondering voor zijn vermogen om elk type vloer effectief te reinigen. Hij is uitgerust met een telescopische steel, afstofborstel, meubelhulpstuk en een spleetmondstuk om elk type vloer aan te pakken. Zelfs moeilijk schoon te maken pluchen tapijten zijn geen partij voor de powermondstuk en borstelrol die zich aanpassen aan vijf verschillende niveaus om gemakkelijk door een dichte pool te werken om vuil, stof en haren van huisdieren op te tillen. Mensen met allergieën zullen genieten van de hoge filterzak en het HEPA AirClean-filter voorkomt dat stof weer in de lucht terechtkomt.

Dyson Cyclone V10 Absolute

Ondanks zijn slanke uiterlijk, wedijverde deze 2-in-1 draadloze machine bij tests met de standaard stofzuigers als het ging om het verwijderen van ingebed vuil uit tapijten. De Dyson stick-stofzuiger is supergemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met twee koppen: een voor tapijten en een voor kale vloeren. Dit model is superlicht en met de verwijderde staven kan het worden omgezet in een kruimelzuiger voor nog meer veelzijdigheid. Het heeft drie vermogensmodi en bevat een spleetmondstuk en een combinatie van stof- / stoffeergereedschap, een mini-zachte afstofborstel en een mini-gemotoriseerd gereedschap met een roterende borstel voor het reinigen van stof en tapijt op trappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *