Accessoires

Je toilet leuk opfleuren

Ook in je toilet kun je leuke accessoires zetten. Vaak kan je toilet er zonder accessoires al snel kaal, saai of kil uitzien. Met een paar leuke accessoires fleur je de boel alweer snel op. Deze accessoires hoeven ook helemaal niet duur te zijn en kun je geheel naar eigen wens en smaak bij elkaar zoeken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een kaars, plant, beeldje of geurstokjes. Met al deze accessoires kun je een mooi en sfeervol toilet creëren wat er niet meer kaal, saai of leeg uitziet.

Je toilet leuk opfleuren
© Pixabay.com

Leuke groene plantjes of bloemen
Een klein groen plantje brengt meteen wat kleur aan je toilet. Vaak is een heel simpel plantje al erg leuk. Dit plantje kun je in een mooi potje in een vrolijke of stijlvolle kleur doen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een potje met een stenen of houten uitstraling als dit past bij de rest van de stijl van het toilet. Naast een simpel groen plantje kun je ook kiezen voor fleurige bloemen. Let dan op dat je geen bloemen kiest die een sterke en onaangename geur afgeven.

Inspirerende beeldjes of kunstvormen
Veel mensen zetten inspirerende beeldjes zoals Boeddha beeldjes op het toilet. Je kunt ook heel veel andere soorten beeldjes of kunstvormen op je toilet zetten. Hou je bijvoorbeeld heel veel van honden, dan kun je een mooi hondenbeeldje op het toilet zetten. Of ben je geïnspireerd door een bepaalde kunstvorm dan kun je een beeldje in deze stijl zoeken en op je toilet zetten.

Een lekker frisse geur
Bij het aankleden van je toilet kun je ook kiezen voor accessoires die een lekkere geur op je toilet afgeven. Geurkaarsen met bijvoorbeeld een lavendel of rozengeur geven al snel een lekkere geur af. Daarnaast ziet een kaars er sfeervol uit en deze kun je in elke gewenste kleur vinden. Je kunt een kaars ook in een leuke kaarsenhouder zetten. Naast een kaars kun je ook geurstokjes in het toilet zetten. Geurstokjes geven lange tijd een lekkere geur af en zien er daarnaast ook leuk uit op het toilet. Kies hierbij voor een mooie fles zodat het er extra leuk en stijlvol uitziet.

Je toilet leuk opfleure
© Pixabay.com

Kleurrijke zeep en passende handdoekjes
Het lijkt misschien een heel simpele accessoire, maar zeep en bijpassende handdoekjes op je toilet kunnen wel een extra uitstraling geven. Wanneer je het toilet bijvoorbeeld in een bepaalde kleur wilt hebben, dan kun je hierbij een bijpassende zeep en handdoekjes zoeken. Zeep is tegenwoordig verkrijgbaar in een fles met veel leuke vrolijke motiefjes. Ook kun je kiezen om de zeep over te schenken in een mooie zeepfles die je standaard in je toilet hebt staan.

Warm kleedje op de grond
Een kleedje op de grond in het toilet geeft een warme uitstraling. Je kunt allerlei soorten kleedjes kiezen, geheel naar je eigen wens en stijl. Je kunt gaan voor een gevormd kleedje dat om het toilet past, maar ook voor een rechthoekig kleedje. Het is hierbij ook leuk om het kleedje in een mooie bijpassende kleur te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *