Huishouden

Spitsvondige opbergsystemen voor al je schoenen

Van alle kleding en accessoires die we in onze kamer moeten opbergen, behoren schoenen tot de meest flagrante probleemartikelen. We hebben te veel paren voor ons eigen bestwil, en ze zijn vaak omvangrijk of hebben rare vormen. Het is tijd om te stoppen met struikelen over je schoenen of door eenzame sneakers te graven elke keer dat je het huis wilt verlaten en er representatief uit wilt zien. Er zijn veel verschillende manieren waarop je je schoenenpuinhoop kunt organiseren, of je ze nu liever stapelt of op een rij zet – of misschien maakt het je helemaal niet uit, zolang het maar ruimte bespaart en je schoenensituatie netter maakt.

Spitsvondige opbergsystemen voor al je schoenen
© Pixabay.com

Een combinatie schoenenrek en bank

Dit schoenenrek met oppervlak dat als bankje kan dienen, is een mooie haloptie waar je de schoenen die je vaker draagt ​​of de vrijetijdsschoenen die je draagt ​​kunt neerzetten voor snelle boodschappen. Hij past comfortabel rond 3 paar schoenen, of vier paar als je ze op hun zijkant opbergt. Je kunt ook slippers, sandalen en lage sneakers zoals Converse onder de onderste rij zetten om nog meer schoenen vast te houden.

Een hangende kastorganizer

Om het meeste uit de verticale ruimte in je kast te halen, koop je deze hangende kastorganizer. De diepe, smalle vorm is geoptimaliseerd voor alle soorten schoenen.

Een stapelbaar schoenenrek

Dit rek is heel eenvoudig te monteren, en je kunt erop bouwen als je schoenencollectie groeit door meerdere eenheden op elkaar te stapelen.

Doorzichtige schoendozen

Doorzichtige dozen om je grote schoenencollectie georganiseerd te houden. Ze beschermen schoenen ook tegen stof. Maak je geen zorgen als je bang bent voor stinkende schoenen – ze hebben ventilatieopeningen.

Een draaiende schoenenboom

Draai je elke ochtend een weg naar je favoriete paar schoenen. Een schoenenboom van verchroomd staal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vaak met drie of vier niveaus.

Spitsvondige opbergsystemen voor al je schoene
© Pixabay.com

Een schoenenkast die niet al te veel ruimte inneemt

Monteer deze kast aan de muur je kan meestal maximaal negen paar schoenen opbergen. De neerklapbare lades helpen het profiel slank te houden.

Een schoenenopberger die onder je bed schuift

De ruimte onder je bed is het verborgen gebied waar je waarschijnlijk niet goed gebruik van maakt. Bewaar schoenen in een stoffen organizer, met twee handvatten heeft voor gemakkelijke toegang.

Hangende schoenenzakken voor in je kast

De doorzichtige zakken laten je al je schoenen zien. Het is perfect voor lichtere schoenen zoals flats, sandalen en sneakers.

Een stapelbare kubusorganizer

Rangschik deze kubussen in elke gewenste volgorde voor je kamer. Het kubusachtige systeem zorgt voor een betere organisatie dan een open plank.

Een rolrek zoals je die in kledingwinkels ziet

Heb je meer dan 50 paar schoenen? Misschien moet je het meteen groots aanpakken met een metalen rek met 10 schappen, zoals je ziet in de verkoopsecties van warenhuizen. Het is een gemakkelijke, betaalbare manier om ordelijk met je schoenenobsessie om te gaan.

Als je te veel schoenen hebt, maar niet genoeg ruimte, zijn er dus tal van organisatorische oplossingen. Maar er gebruik van als je graag in een opgeruimd huis woont.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *